Carl Van de Velde

Carl Van de Velde

Inspirerende seminars in goede banen leiden voor meer dan 15.000 veeleisende ondernemers per jaar is geen kinderspel. Om de dagelijkse administratie te baas te blijven had het backoffice team achter groeicoach Carl Van de Velde nood aan een betrouwbare tool op maat gemaakt voor hun unieke werkwijze. Door alle functies te centraliseren in één gedeeld systeem, en frequente taken te automatiseren, moest de digitale en fysieke papierstapel zienderogen dalen. Bovendien moest deze oplossing de klantenondersteuning in staat stellen om snel en effectief een kwalitatief hoogstaande service te bieden. Spek naar onze bek!

Carl Van de Velde backoffice

Een sterk hart voor een levendig bedrijf

Een unieke digitale krachtpatser was geboren, punt-voor-punt fijngestemd naar de verwachtingen en noden van elke medewerker, een continu evoluerend digitaal fundament voor een toonaangevende onderneming. Hierbij werd vrijwel elk monotoon of tijdrovend karwei gereduceerd tot slechts enkele kliks, omdat het systeem volledig op de hoogte was van elke stap in het administratieve proces. De nog steeds groeiende lijst aan functionaliteiten is al even indrukwekkend:

  • Eventbeheer en ticketing
  • E-commerce en online betalingen
  • CRM en commisionering
  • Facturatie en opvolging
  • Financiële rapportage en statistieken
  • KMO portefeuille integratie

Carl Van de Velde is in België veruit de bekendste spreker en coach met betrekking tot persoonlijke en professionele groei. Al meer dan 185.000 ondernemers bezochten de voorbije 20 jaar zijn seminars. Zijn dynamische spreekstijl in combinatie met de waardevolle en onmiddellijk toepasbare kennis die hij op een leuke en overtuigende manier weet over te brengen, maken van hem een unieke spreker.

Maak kennis met Carl Van de Velde