Vitarum

Startend vanuit een concept voor een nieuw platform had het Mechelse Euricom de uitwerking van een allesomvattend ontwerp nodig. Het project – een online tool die het publiceren en delen van curriculum vitae moest vereenvoudigen – zou bovendien dienen als uitgangspunt van een ambitieuze reeks opleidingen. Onze designers kregen hierin carte blanche, en werden toevertrouwd met naamgeving en branding, alsook het ontwerp van user interfaces en aanpasbare CV sjablonen – een hele opgave binnen de vooropgestelde deadlines.

Vitarum interface

Een schot in de roos

Een pak brainstormsessies, één naam die de vonk deed overslaan. Nog meer creatieve uren, één bijhorend logo dat het vuur aanwakkerde. Een stel knappe koppen, één project in lichterlaaie. Voor elk aspect kwam er heel wat passie en bezieling aan te pas, niet enkel voor de branding, maar ook voor de interface, waarvoor veel aandacht uitging naar statistiek en intuïtieve bewerkwijzen. Dit alles werd afgewerkt in een uniforme en professionele stijl. Een liefde voor het leven.

Wegens succes verlengd

Frontend DeepDive – de reeks opleidingen met Vitarum als basis – is na meerdere edities nog steeds een kaskraker. Dit intensieve bootcamp heeft als doel niets minder dan de nieuwe generatie webontwikkelaars op de wereld los te laten. Negen weken lang worden aspirerende front-end developers via een hands-on aanpak van het hoogste niveau blootgesteld aan hedendaagse werkwijzen, tools en technologieën.

Euricom is met meer dat 17 jaar ervaring en 70 ontwikkelaars uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare en gerenommeerde .NET software ontwikkelaars in België. Deze groep experts ontwikkelt software op maat, of versterkt bestaande teams bij hun eigen ontwikkeling.

Maak kennis met Euricom