Oog voor detail

Een aantrekkelijk product of dienst is de kern van uw bedrijf, en een aangenaam te gebruiken website uw beste verkoper. Voor velen zal uw aanwezigheid op het web namelijk de eerste kritische kennismaking met uw zaak zijn, waar u geen tweede kans krijgt op een goede eerste indruk. Het belang van een sterk en resultaatgericht ontwerp hoeven we dus niet meer te onderstrepen. Daar komen wij aan te pas.

iPhone app design

Een klare kijk op gebruiksvriendelijkheid

Als designbewuste techneuten begrijpen we dat niet iedereen even goed overweg kan met hedendaagse snufjes. Hippe trends en experimentele interfaces zijn opvallend en leuk, maar ze schrikken vaak minder geoefende gebruikers af en zijn niet altijd toepasselijk. Met de nodige aandacht voor toegankelijkheid houden we alles in evenwicht, en zorgen we dat al uw potentiële klanten snel en intuïtief hun weg kunnen vinden naar de informatie of hulpmiddelen die ze zoeken. Minder zorgen voor hen, meer resultaten voor u.

Responsive web design

Het internet is uitgegroeid tot een fundament van onze hedendaagse maatschappij, en die groei zet zich onverbiddelijk verder. Om aan de steeds grotere eisen van uw doelpubliek te voldoen kiest u dus best voor een partner die niet alleen nadenkt over uw optimale website voor vandaag, maar ook over die van morgen – en daar zijn onze ontwerpers krakken in. Knap, mobiel en klaar voor de toekomst, ze maken van uw site uw grootste troef.

User interface design

Apps en interactieve toepassingen zijn hot, maar aangezien beperkte schermruimte en steeds kortere aandachtsspannes een moeilijk te overwinnen hindernis kunnen zijn, is een ontwerper met kennis van zaken hierin geen overbodige luxe. Check! Onze designers zijn quasi met hun smartphones vergroeid. Bovendien zorgen ze, dankzij de input van onze eigen in-house ontwikkelaars, voor een resultaat dat volledig klaar is voor onmiddellijke ontwikkeling.

Branding en logo ontwerp

De juiste huisstijl bij het juiste bedrijf, we herkennen het direct. Logo’s van grote bedrijven zijn in ons netvlies gebrand voor het leven. Dat is de kracht van goede branding. Met diezelfde ambities bespreken en bedenken we de juiste uitstraling voor uw zaak, product of concept – en ontwerpen we een opmerkelijk logo dat uw doelpubliek ongetwijfeld zal bijblijven. Zo maken we uw idee alvast een klein beetje onsterfelijk.

Print en cross-media marketing

Het leven speelt zich niet af op het web alleen. We trekken de lijn door naar uw drukwerk, bestickering en marketing – en maken suggesties over hoe u bij uw doelpubliek een positieve, blijvende indruk kan achterlaten.

Prototyping en wireframing

Via al dan niet interactieve voorbeeldversies verkennen we mogelijke pistes zonder concepten volledig uit te werken. Zo kunnen we tijdig de gebruikerservaring bijsturen waar nodig, en beschikbare middelen en mankracht focussen op wat echt werkt.

Consultancy

Laat uw team kennismaken met usability gerichte ontwikkeling. We maken de innerlijke designers wakker bij uw medewerkers, en begeleiden uw concept proactief via ondersteuning, opleiding, tips en uitgebreide persoonlijke ervaringen.

Exact wat u zoekt?

Super. We zijn alvast benieuwd naar wat we voor uw project kunnen betekenen. Stuur ons een bericht of bel ons even op, en we bepalen samen de nodige stappen om binnen uw budget en planning tot een fantastisch resultaat te komen.

Contacteer ons

Meer dan alleen een ontwerp nodig?

Ontwikkeling

Een knap design komt alleen tot z’n recht als de bijhorende code met evenveel zorg opgebouwd wordt. Bij onze ervaren developers zit dat alvast helemaal snor.

Strategie

Wilt u een sterke basis voor uw ontwerp, of een diepgaande analyse van wat werkt en wat niet? We bekijken en bespreken graag de mogelijkheden en valkuilen van uw project.