Knap onder de motorkap

Handgemaakt, ambachtelijk, artisanaal – welke naam u het ook geeft, onze ontwikkelaars zijn er trots op dat ze uitsluitend maatwerk leveren. Zo bent u namelijk niet beperkt tot de beschikbare opties van een bestaand systeem en hebt u bijgevolg volledige vrijheid in het bepalen van gewenste functionaliteit. Elk onderdeel wordt ontworpen naar uw verwachtingen en wensen, met een aangename en uniforme ervaring voor uzelf en uw cliënteel als gevolg. Bovendien bespaart u, dankzij nauwe integratie met externe diensten en softwarepakketten, kostbare tijd – en kan u zich onbezorgd richten op uw klanten en uw dienstverlening. Geen voorgekauwde templates, van-het-internet-geplukte plugins of onbekende ontwikkelfabrieken in onderaanneming – maar enkel en alleen een enthousiaste en leergierige groep vrienden die het beste van zichzelf willen geven. Dat is ongetwijfeld voor iedereen een win-win.

Responsive front-end development

Uw ontwerp beperken tot één formaat is niet langer een goed idee. Denk maar eens aan alle uiteenlopende groottes van apparaten waarmee surfers tegenwoordig uw site bezoeken. Alternatieve websites voor de talloos beschikbare formaten maken is helaas gekkenwerk. Via responsive design passen we het formaat van elementen op eenzelfde pagina automatisch aan en herschikken we de inhoud volgens de grootte van het scherm. Zo kunnen werkelijk al uw bezoekers genieten van een aangename ervaring.

Betrouwbare back-ends op maat

Zelfs de knapste bolide heeft een goede motor nodig. Daarom bouwen we onze programmatie volgens een uitgebreide analyse van de meest toepasselijke technologieën, en bespreken we de benodigde serverinfrastructuur met ervaren experts in hosting. Ook na oplevering blijven we de technische prestaties van uw project proactief monitoren, en bieden we een levenslange garantie op de volledige werking. Een jarenlang betrouwbare website is uw verwachting, en onze taak. Dat lijkt ons evident.

Apps voor iPhone, iPad en Apple TV

Een website alleen is soms niet voldoende. Afhankelijk van de door u aangeboden dienst kan het zijn dat uw klanten te allen tijde een feilloze ervaring verwachten, zelfs bij internetstoringen of tijdkritische situaties. Een zorgvuldig ontwikkelde app is vaak de meest betrouwbare oplossing. Onze iOS developers geven hierbij het beste van zichzelf, en bespreken met u hoe de nieuwste technologieën uw product of dienstverlening een heel nieuwe dimensie kunnen geven.

Zoekmachineoptimalisatie

Met de nodige aandacht voor search engine optimization, oftewel SEO, optimaliseren we de vindbaarheid van uw content door duidelijke, semantische code te ontwikkelen waar zoekmachines 's nachts van dromen.

Externe software en API's

We bestuderen de mogelijkheden die aangeboden worden door uw huidige softwareleveranciers, of bieden partners beschermde toegang tot uw data via veilige API's. Samen maken we van dagelijkse administratie slechts een nare herinnering.

Front-end consultancy

Onze ontwikkelaars helpen uw team om een sterke basis op te bouwen voor uw eigen project. We geven uw medewerkers een duwtje in de rug met opleidingen, ondersteuning en tips voor SEO, toegankelijkheid en technische prestaties.

Exact wat u zoekt?

Super. We zijn alvast benieuwd naar wat we voor uw project kunnen betekenen. Stuur ons een bericht of bel ons even op, en we bepalen samen de nodige stappen om binnen uw budget en planning tot een fantastisch resultaat te komen.

Contacteer ons

Meer dan enkel ontwikkeling nodig?

Ontwerp

Ook de beste bouwvakker heeft een blauwdruk nodig. Onze designers werken de structuur en het uiterlijk van uw concept uit, en schetsen een beeld van het te verwachten resultaat.

Strategie

Hoe bereiken we vooropgestelde doelen en welke kanalen kunnen hiervoor benut worden? We bekijken en bespreken graag de mogelijkheden en valkuilen van uw project.