In goede handen

Een goed idee verdient ook een mooie start. Zonder een duidelijk plan of concreet doel voor ogen is uw project slechts een online uithangbord. Om een indruk te maken op het web, en echte resultaten te boeken, heeft u nu eenmaal een hedendaagse aanpak nodig. Onze uitgebreide ervaring met digitale succesformules komt hier dus zeker van pas, zo heeft het internet binnenkort ook voor u geen geheimen meer.

Uitwerking van uw online plan

U weet waarschijnlijk heel goed wat u met uw website wenst te bereiken, maar weet u al exact hoe? We geven u een serieus duwtje in de rug, en bepalen we welke pistes relevant zijn voor uw project, welke valkuilen u het leven zuur kunnen maken, en welke kanalen u optimaal kan benutten. Bovendien volgen we na lancering de prestaties en het gebruik van uw site minutieus op zodat ook u weet wat er speelt bij uw bezoekers.

Remarketing en SEA

Adverteren op zoekmachines en advertentienetwerken is een effectieve maar erg competitieve manier om uw diensten onder de aandacht te brengen bij uw potentiële klanten. Om uw investering hierin te laten renderen kan een ervaren partner absoluut een grote hulp zijn. Onze door Google gecertificeerde experts stellen een op maat gemaakt advertentieplan voor u op en sturen proactief bij waar nodig.

Social media begeleiding

Iedereen neemt graag wel eens tussendoor een kijkje op social media, maar om uw professionele aanwezigheid actief te onderhouden hebt u het zelf waarschijnlijk te druk. Gelukkig kan u die touwtjes eenvoudig uit handen geven. Volgens een overeengekomen planning houden we uw zaak onder de aandacht bij uw doelpubliek, en versterken we de band met uw bestaand cliënteel.

Informatie architectuur

Elke alinea heeft zijn eigen boodschap, elke regel zijn eigen doel. We bepalen samen de optimale structuur en indeling van uw content, en brengen uw bezoekers zo snel en eenvoudig mogelijk bij de informatie die ze zoeken.

Copywriting

Uw teksten krijgen van ons een hele hoop liefde. Ze zijn voor ons een ruwe diamant die we ongezien kunnen laten schitteren. Klaar, duidelijk, en zonder er doekjes om te winden brengen we uw boodschap aangenaam en efficiënt over.

A/B testing

Zodra uw project op rolletjes loopt wilt u terecht enige negatieve impact van wijzigingen vermijden. Door nieuwigheden te introduceren bij een beperkt publiek, en hun gedrag te meten, kunnen we nauwkeurige voorspellingen maken.

Exact wat u zoekt?

Super. We zijn alvast benieuwd naar wat we voor uw project kunnen betekenen. Stuur ons een bericht of bel ons even op, en we bepalen samen de nodige stappen om binnen uw budget en planning tot een fantastisch resultaat te komen.

Contacteer ons

Ook de implementatie nodig?

Ontwerp

Breng uw idee tot leven. Onze designers werken de structuur en het uiterlijk van uw concept uit, en schetsen een beeld van het te verwachten resultaat.

Ontwikkeling

Met betrouwbare, toegankelijke en mobiel-vriendelijke programmatuur maximaliseren we het potentieel van uw strategie en benutten we elke kans.